Политика за защита на личните данни

КОИ СМЕ НИЕ?

Нашият онлайн адрес е: https://pchelintodorovi.com/

Кои лични данни събираме и защо?

Коментари

https://pchelintodorovi.com/ има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт. Вие или Вашият означава “Вие” като посетител или като потребител на сайта https://pchelintodorovi.com/. Ние или нас означава https://pchelintodorovi.com/. Нашият сайт означава https://pchelintodorovi.com/

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт https://pchelintodorovi.com/. Това включва информация, предоставена по време на регистрация за да използвате нашия сайт, да се абонирате за наши платени или безплатни услуги, да публикувате материали или да поискате допълнителни услуги. Възможно е да Ви поискаме информация и когато участвате в томбола, промоция или когато съобщите за проблем с нашия сайт. Ако се свържете с нас чрез имейл, възможно e да запазим копие от тази кореспонденция. Информацията, която събираме от Вас, може да включва: Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, IP адрес, местоположение, име на фирма, пол, възраст, избрания от вас интернет браузър и устройство, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно. Детайли за Вашите посещения в сайта ни, включително, но не само, трафик-данни, данни за местоположение и други комуникационни данни, независимо дали това се изисква за нашите собствени платежни цели или по друга причина.

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато се регистрирате, направите покупка, регистрирате се за нашия бюлетин, отговаряте на проучване или маркетингова комуникация, сърфирате в уебсайта или използвате определени други функции на сайта по следните начини:

  • Да персонализираме качеството Ви на ползване на сайта, като това ни позволява да доставим съдържанието и предлаганите продукти, от които се интересувате най-много.
  • Да подобрим уебсайта си, за да Ви обслужваме по-добре.
  • Да Ви обслужваме качествено в отговор на Вашите изисквания за обслужване на клиенти.
  • Да организираме томбола, промоция, проучване или друга функция на сайта.
  • За бързо обработване на транзакциите.
  • Да поискаме оценки, отзиви и прегледи на услуги или продукти
  • Да се свържем с Вас след кореспонденция (чат на живо, имейл или телефонни запитвания)
  • Да продължим комуникацията с Вас, след като сте се регистрирали за безплатни/платени услуги, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.

Може да използваме информацията Ви, за да рекламираме наши услуги на уебсайтове от трети страни, като Facebook. Ще предприемем предпазливи мерки, за да гарантираме, че няма да събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Нашият уебсайт се сканира редовно за пробив в сигурността и известни уязвимости, за да направим посещението Ви възможно най-безопасно. Използваме Malware Scanning. Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви. В допълнение, всяка чувствителна информация (като кредитни/дебитни карти), която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL). Прилагаме различни мерки за сигурност, когато даден потребител направи покупка, въведе информацията си и получи достъп до сайта ни, за да запазим безопасността на Вашата лична информация. Всички транзакции се обработват от специализиран доставчик и Вашите данни за плащане не се съхраняват или обработват на нашите сървъри. Ние нямаме достъп до тази информация! Тя е напълно защитена.

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Ако закупите някои от нашите дигитални продукти, ние Ви предоставяме вечен достъп до тях. За тази цел, ние задържаме имейл адреса и името Ви до момента, до който имате достъп до продуктите ни. Вашата информация, която използваме за маркетингови цели, ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да получавате тази информация или да се отпишете сами. Можете да прекратите абонамента си самостоятелно по всяко време, като кликнете върху бутона “Unsubscribe” в долната част на всеки имейл. Можете също така да изпратите заявка ръчно на имейл адрес beetodoroni@abv.bgако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия. Също така, ако сайтът ни е обединен с друга компания, информацията ви може да бъде прехвърлена на новите собственици, така че те да продължат да продават и поддържат нашите продукти и услуги.

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем и не даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително и на рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желаeте да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния имейл адрес: beetodorovi@abv.bg Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.

РАЗДЕЛ 7 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

РАЗДЕЛ 8 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Ако желаете да получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас, да подадете жалба или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с наш служител, който отговаря за защитата на личните Ви данни на имейл: beetodorovi@abv.bg