За нас

Ние сме семейство Тодорови и започнахме с пчеларството през 2009г. фермата разполага с над 160 пчелни семейства разположени в гр.Белослав.

Практикуваме и подвижно пчеларство в подножието на Стара планина. Целта ни е да предлагаме на своите, постоянни вече, клиенти, висококачествени продукти- собствено производство.

Добиваме разнообразна гама от 4-5 вида пчелен мед, прополис, пчелен прашец и восък. Извличането на меда става чрез центрофугиране, но имаме и малки количества отцеден мед, както и мед с восъчни отпечатки от питите.

Медът, който предлагаме е натурален и качествен, без добавки и примеси, не е преминавал термична или каквато и да е друга обработка. Всяка партида от меда преминава през изследвания в лицензирана лаборатория.

Изследваме основните му качества, като общо съдържание на фруктоза и глюкоза, захароза, диастазна активност, хидроксимтилфурфурол, поленов анализ и др.

Пчелните продукти  се добиват в съдове от неръждаема стомана и в условия, отговарящи на всички норми за добив и обработка на хранителни продукти. Разфасоването става само в абсолютно нов амбалаж и при отлични хигиенни условия. Готовата продукция се съхранява в сухо и хладно помещение.

Това привлича нашите клиенти, които оценяват качеството на пчелните ни продукти и тяхното здравословно въздействие. Чудесните природни дадености на меда и останалите пчелни продукти, качествата им на живи продукти въздействат на все повече хора.

Стремежът ни като производители е да предадем на хората пчелните продукти такива, каквито пчелите ги създават, в хармония с околната среда.